Boomhutten.nl is onderdeel van het bouwbedrijf V&S Authentiek Bouwen, een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op bouwen met authentieke bouwmaterialen voor de particuliere bouwmarkt. V&S Authentiek Bouwen regelt alle facetten van de bouw: van het ontwerp tot en met de oplevering en de nazorg; alles in één hand en mooi onder één dak.

V&S Authentiek Bouwen is op 1 januari 2010 opgericht door Roel Verstegen en Sander van der Steen. Bouwen is hun lust en leven en al op jonge leeftijd waren ze op zaterdagen en tijdens vakanties te vinden op de bouw. Tijdens hun studie bouwkunde aan de Avans Hogeschool in Den Bosch raakten ze enthousiast voor bouwen met authentieke materialen.

Met hun bouwkundige achtergrond en opleiding hebben de ondernemers inzicht en zijn ze thuis op alle terreinen van bouwen. Het bedrijf zit vol ideeën, maar denkt ook graag met u mee. V&S Authentiek Bouwen hanteert een filosofie waarin open communicatie en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. De klant is koning en afspraak is afspraak.

“We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen”, is het bedrijfsmotto. Vanaf 1 januari 2016 richt V&S Authentiek Bouwen zich naast de al bestaande bouwactiviteiten ook op de bouw van boomhutten. Onder de naam Boomhutten.nl wordt daarmee een nieuwe weg ingeslagen onder de vlag van V&S Authentiek Bouwen.